Spatium Vastgoed

Financierder Creatieve Finance

Financieren en investeren in vastgoed doen we samen!

Creative FinanceEven voorstellen

Welkom bij Creative Finance, waar wij vastgoed financieren op een veilige en creatieve manier aanbieden voor financierders die op zoek zijn naar een goed rendement.

Wij geloven dat vastgoed financieren een slimme manier is om geld te beleggen en daarom bieden wij financierders de mogelijkheid om deel te nemen aan onze vastgoedprojecten. Bij ons krijgt u toegang tot een divers portfolio van vastgoedprojecten, waar u kunt beleggen en profiteren van een aantrekkelijk rendement.

De Creative financierder

Ons team van vastgoedexperts selecteert zorgvuldig elk project en zorgt dat elke investering veilig is. Wij onderzoeken elk project nauwkeurig en analyseren de marktomstandigheden voordat we besluiten om te investeren. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw investering veilig is.

Maar bij Creative Finance gaan we nog een stap verder. Wij willen ons onderscheiden door creatieve oplossingen aan te bieden voor vastgoedfinancieringen. Wij geloven dat er meer kansen zijn dan alleen het investeren van vastgoed. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om investeringen in vastgoed te optimaliseren, zodat u het meeste uit uw investering kunt halen.

Creative Finance leads

Voorbeeld lead 1

De ondernemer kan met 1e kooprecht zijn winkel kopen met daarboven meerdere achterstallige leegstaande appartementen. De aankoopprijs voor het gehele complex is niet haalbaar voor de ondernemer bij een standaar financierder.

Creative Finance maakt een creatief plan om het geheel te kopen en de appartementen af te splitsen en te verkopen.

De ondernemer koopt de winkel en de bovengelegen appartementen worden verkocht. De ondernemer krijgt een winstdeel uit deze verkoop en kan daardoor zijn winkel kopen.

Voorbeeld lead 2

Een vrouw van 79 jaar woont in 2 samengevoegde appartementen. Ze wilt 1 appartement verkopen maar heeft geen geld om een van de 2 appartementen verkoop klaar te maken.

Creative Finance maakt een creatief plan om de woningen eerst goed te splitsen, te verbouwen en deels te verkopen.

De financierder is in dit geval ook investeerder en bekostigd de splitsing en verbouwing middels koopoptie van de af te splitsen woning.

Voorbeeld lead 3

Op een samengevoegd pand zit enorme overwaarde. Bank werkt niet mee en eigenaar heeft geen liquiditeit om een gedeelte klaar te maken voor verkoop en schakelt Creative Finance in. Deze maakt het plan de woning te laten verbouwen door een investeerder die alles voorfinanciert middels onderpand / koopoptie af te splitsen woning. Creative Finance zorgt voor de win win tussen eigenaar en investeerder (financierder).

Voorbeeld lead 4

Een vastgoedinvesteerder kan een waanzinnig object scherp inkopen maar bank werkt niet mee. Investeerder heeft te weinig liquiditeit en ervaring en schakelt Creative Finance in. Deze schakelt een mede investeerder in die ook kan financieren. Pand wordt scherp aangekocht en verkoopwinst middels win-win verdeeld.

Antwoord op Creative Finance vragen:

Ja, een financierder mag ook mee investeren. Een financierder is namelijk iemand die geld beschikbaar stelt om een activiteit of project te financieren. Als ze besluiten om ook in het project te investeren, dan krijgen ze niet alleen geld terug via de financiering, maar ook een deel van de opbrengsten via de investering. Dit geeft de financierder een groter belang in het project en verhoogt de kans op succes. Bovendien is het voor investeerders aantrekkelijk om te weten dat een financierder ook zelf geld in het project heeft geïnvesteerd, aangezien dit vaak als een teken van vertrouwen wordt gezien.

  1. Groter belang: Als een financierder ook investeert, dan hebben ze een groter financieel belang in het vastgoedproject en zullen ze meer geneigd zijn om bij te dragen aan het succes van het project.

  2. Verhoogd vertrouwen: Het feit dat een financierder ook geld in het project investeert, kan als een teken van vertrouwen worden gezien voor andere investeerders. Dit kan bijdragen aan het aantrekken van extra investeringen.

  3. Lagere kosten: Als een financierder ook investeert, kunnen de kosten voor de financiering verlaagd worden, waardoor het project financieel aantrekkelijker wordt voor andere investeerders.

  4. Versnelde opbrengsten: Als een financierder ook investeert, kunnen de opbrengsten sneller gerealiseerd worden, omdat er minder tijd en middelen nodig zijn om de financiering rond te krijgen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het laten mee-investeren van een financierder altijd afhankelijk is van de specifieke omstandigheden van het project en de betrokken partijen. Er moeten dus altijd goede afwegingen gemaakt worden voordat er besloten wordt om een financierder mee te laten investeren.

Ja, een financierder heeft altijd het eerste recht van hypothecair inschrijving op een onroerend goed. Dit betekent dat zij als eerste aanspraak maken op het verkoopbedrag van het onroerend goed in geval van een verkoop of faillissement, voordat andere schuldeisers worden uitbetaald. Dit is een belangrijk voordeel voor de financierder, omdat het hen helpt om hun investering te beschermen.

Creative financing beoordeelt investeringsaanvragen voor vastgoed op basis van verschillende factoren, waaronder het potentiële rendement, de locatie, de staat van het vastgoed en de financiële situatie van de aanvrager. Andere belangrijke overwegingen zijn de marktomstandigheden, de liquiditeit van de investering en de inschatting van de toekomstige waarde van het vastgoed. Het doel van de beoordeling is om te bepalen of de investering rendabel is en of het aansluit bij de strategieën en doelen van de financierder.

Financiers kunnen financieren vanaf een bepaald minimumbedrag, dat per object verschillend kan zijn. Het bedrag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type object, de waarde, de locatie en de creditwaardigheid van de verzoeker.

Als de aanvrager de rentekosten en eventueel andere afspraken niet nakomt, heeft de financierder het recht om de lening te vervallen verklaren en de borgstelling, zoals vastgoed, in te nemen als dekking voor de onbetaalde bedragen. Dit wordt ook wel “executie op de borgstelling” genoemd.

Creative Finance biedt toegang tot financieringsobjecten alleen aan leden met een account. Je kunt een account aanvragen door deel te nemen aan een intakegesprek.

Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.
Tel: 010-3216215
Mail: Info@spatiumvastgoed.nl

Interesse?Neem contact met ons.

Contact

We nemen graag alle stappen met u door en staan klaar om antwoord te geven op al uw vragen.