Spatium Makelaardij

Woning verkopen

Wanneer u interesse heeft in het verkopen van uw woning kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Via het aanvraagformulier kunt u een vrijblijvend bod op uw woning aanvragen. Het is ook mogelijk om een oriënterend gesprek te plannen met een van onze vastgoedspecialisten om de verkoop wensen met betrekking tot uw woning te bespreken. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op.

Wat kopen wij?

Wij kopen zowel leegstaand als verhuurd onroerend goed. Zowel woningen in goede als in slechte staat vinden wij interessant. Wij kopen hele panden, woningportefeuilles en appartementen. Wij kopen al het onroerend goed dat geoptimaliseerd kan worden middels transformatie, renovatie of splitsing naar meerder appartementsrechten. Ook woningen met achterstallig onderhoud zijn voor ons interessant.

Waarom verkopen aan Spatium Vastgoed?

Indien u uw woning verkoopt aan Spatium Vastgoed brengt dit vele voordelen met zich mee. Te allen tijde krijgt u gratis verkoopbegeleiding van een vastgoedprofessional. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de vastgoedprofessional die voor u klaar staat. Hierdoor betaalt u geen makelaarskosten. De notariskosten zijn voor rekening van Spatium Vastgoed. Zo heeft u geen bijkomende verkoopkosten bij de verkoop van uw woning. Het is mogelijk om uw woning binnen één dag te verkopen of met een uitgestelde levertermijn. Zo kunt u zelf bepalen of u nog even blijft wonen tot u een andere woning heeft. Wij kopen woningen zonder voorbehoud financiering zodat de verkoop soepel verloopt en u direct zekerheid heeft. Met deze voordelen ontzorgen wij u in het gehele verkoopproces. Tot slot helpen wij u graag bij het vinden van een nieuwe woning. Uw wensen nemen wij als uitgangspunt, om zo het verkoopproces soepel en aangenaam te laten verlopen.

Waarom Spatium Vastgoed?

Duim omhoog

De drie stappen om uw woning te verkopen

Vraag een vrijblijvend bod op uw woning aan

Stap 1
Neem contact op
Vraag een vrijblijvend bod op uw woning aan middels het invullen van het aanvraagformulier. Telefonisch of via chat kan natuurlijk ook.
Stap 1
Stap 2
Oriëntatie
Bij interesse komt een van onze vastgoedspecialisten uw woning bezichtigen. Voor of na de bezichtiging is het mogelijk om uw wensen en behoeften te bespreken met de vastgoedspecialist. Mocht er geen bezichtiging mogelijk zijn kunt u bij ons op kantoor langskomen voor een oriënterend gesprek of een telefonisch gesprek plannen.
Stap 2
Stap 3
Vrijblijvende bieding ontvangen
U ontvangt een vrijblijvende bieding op uw woning. Vervolgens heeft u de tijd om de verkoop van uw woning te overwegen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze vastgoedspecialisten die kosteloos en vrijblijvend voor u klaar staan.
Stap 3

Vul het aanvraagformulier in