Spatium Vastgoed

Over ons

Over Spatium Vastgoed

Spatium Vastgoed is een familiebedrijf dat actief is in de vastgoedbranche. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam. Middels vele jaren ervaring opereren wij snel en actief op de hedendaagse marktontwikkelingen. Wij kopen, verkopen, ontwikkelen en verhuren vastgoed. Middels de kennis en ervaring binnen Spatium Vastgoed kunnen wij u als klant snel van dienst zijn.

WIE ZIJN WIJEven voorstellen

Video afspelen

Wij zijn een familiebedrijf met veel kennis van de vastgoedbranche. In het bedrijf werkt Arjen van den Kerkhoff en zoon Florentijn van den Kerkhoff. Middels veel ervaring weten wij goed te opereren op de hedendaagse vastgoedmarkt. Een markt waarin visie op waardering en optimalisatie van het aangeboden vastgoed van belang is. Middels de kennis en ervaring kunnen wij u als klant snel en transparant van dienst zijn.

Arjen van der Kerkhoff

Arjen van den Kerkhoff

Ik ben Arjen van den Kerkhoff, ik ben mede-eigenaar van Spatium Vastgoed. Mijn focus ligt op het optimaliseren van vastgoed. Met mijn vele kennis in het onderhoud en de huidige woningmarkt weet ik de juiste prijs voor uw pand te bepalen.

Florentijn van der Kerkhoff

Florentijn van den Kerkhoff

Mijn naam is Florentijn van den Kerkhoff. Ik ben mede-eigenaar van Spatium Vastgoed. Ik streef. ernaar om onze klanten te voorzien van een soepel verbouw- en verkoop proces.

roy

Roy-Matthieu van den Kerkhoff

Mijn naam is Roy-Matthieu van den Kerkhoff. Als projectmanager. werk ik aan het managen en ontwikkelen van diverse vastgoedobjecten.

Visie

Ons streven als professioneel onroerend goed belegger is, een hoogstaande en duurzame woningportefeuille op te bouwen middels het investeren, transformeren en renoveren van onroerend goed in randstedelijke gebieden.

Missie

Met onze professionele en persoonlijke werkwijzen voorzien wij de klant in een soepel verkoopproces. Dit realiseren wij door de klantbehoeften als uitgangspunt te nemen en de klant te begeleiden voor, tijdens en na verkoop. Door open en transparant te zijn weet de klant hoe wij werken en wat er van ons kan worden verwacht.