Spatium Vastgoed

Gratis vrijblijvende waardebepaling!

Wat is mijn woning waard? Of wat is een juiste vraagprijs? Dit zijn vragen die wij vaak horen van mensen die hun woning willen verkopen. Het is belangrijk dat u precies weet wat uw woning waard is. Daarom bieden wij een gratis vrijblijvende waardebepaling aan. U hoeft alleen maar contact op te nemen om erachter te komen wat uw woning waard is.

Hoe het werkt

We leggen het u graag kort uit. U neemt contact met ons op door het formulier in te vullen, een mail te sturen of telefonisch. Vervolgens gaat onze vastgoedprofessional de waarde van uw bepalen. De gratis waardebepaling is speciaal voor uw woning en situatie op maat gemaakt. Zo weet u precies wat uw woning waard is. Wacht niet langer en neem contact op!

Vul het aanvraagformulier in


Wanneer u interesse heeft in het verkopen van uw woning kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Via het aanvraagformulier kunt u een vrijblijvend bod op uw woning aanvragen. Het is ook mogelijk om een oriënterend gesprek te plannen met een van onze vastgoedspecialisten om de verkoop wensen met betrekking tot uw woning te bespreken. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op.

Waarom Spatium Vastgoed?

Duim omhoog

Bent u nieuwsgierig? Neem dan nu contact met ons op!

Roy
RoyWoning verkoper
Lees verder
‘’Een prettige ervaring gehad met Spatium Vastgoed. Echt een aanrader om je woning aan te verkopen!’
Peter
PeterVerkoper woning
Lees verder
‘’De verkoop verliep soepel en snel. Het was fijn dat ik begeleid werd door Florentijn en terecht kon voor al mijn vragen. Kortom, zeer tevreden!’